1. De afgesproken datum wordt, na  bevestiging van ons per mail of via onze facebook pagina, voor u gereserveerd en staat daarna vast.

2. Betalingen dienen vooraf op onze L-Balloons rekening te worden voldaan of in overleg contant of via pin te geschieden. Opdrachten verder dan 20 km dienen  voor levering te worden betaald. Grote opdrachten dienen  aanbetaald te worden.


3. Bij eventuele annulering dient dit uiterlijk 7 dagen voor overeengekomen datum te geschieden, daarna wordt 40% van het totaalbedrag van de nota in rekening gebracht. 

 

4. Bij annulering, waar kosten aan verbonden zitten, wordt er een factuur verstuurd. Het gefactureerde bedrag moet binnen 7 dagen op onze rekening staan.

 

5. Alle materialen die wij gebruiken voor het plaatsen van decoraties zijn en blijven eigendom van L-Balloons. Bij vermissing van deze materialen worden de kosten bij u in rekening gebracht.

6. L-Balloons behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen aanvragen te weigeren, of geplaatste bestellingen te annuleren.

 

7.  L-Balloons kan niet aansprakelijk gesteld worden door schade van/aan derden.

 

8. L-Balloons rekent bezorgkosten deze bedragen € 0.60 per kilometer met een minimale van € 7,50. U kunt zelf de kilometers uiteraard ook uitrekenen dit gaat vanaf adres De Geer 1160 6605 HT Wijchen tot aan de locatie.